Sa kraja 2019 godine sa prijateljima donosimo odluku da od 2020 godine poslujemo kao samostalna ATO orgnizacija i u tu svrhu smo izradili Operativno i Trening uputstvo sto je ujedno i za sve takve organizacije neophodno i sto je sveto pismo.

   Pocetak februara 2020 godine smo u proceduri verifikacije organizacije kod Direktorata civilnog vazduhoplovstva i ocekivano vreme zavrsetka kompletne procedure je od sredine februara 2020 godine. Tako da ce veoma uskoro prvi piloti biti upisani pod nasim sopstvenim imenom :)

   COVID 19 situacija i zakljucavanje je malo prolongirala inspekciju ali ne krajnji cilj. Od Aprila 2021 samo i zvanicno SRB.ATO-210.

Zvanican naziv centra za obuku je Centar za obuku pilota i instruktora “Extreme sports” i registrovan je pod oznakom: SRB.ATO-210, organizacija i instruktori imaju svoje pecate a za pravne poslove se koristi pravni subjekat Sportsko drustvo “Ekstremni sportovi” iz Arilja.

Organizacina sema u nasoj ATO organizaciji se razlikuje u pomocnicima instruktor-a. Tj, dodata funkcija ljudi koji su angazovani kao neletcko osoblje ili letacko osoblje i ciji je zadatak da budu pri ruci instruktorima narocito kada se radi sa vise ucenika u isto vreme. A u isto vreme da su obuceni za svu vrstu pomoci od logistike do pomoci u postavljanju glajdera ...

Direktor centra je: Aleksandar Cirkovic, SRB.0001/0970 (Odgovorni rukovodilac i rukovodilac obuke)

Instruktori u centru su: Aleksandar Cirkovic, SRB.0001/0970 i Slobodan Maletic, SRB.0063/1437

Pomocnik kao letacko osoblje je: Bogdan Bundalo SRB.0053/1413

Pomocnici kao neletacko osoblje su: Milan Jeftic iz Sevojna i Zoran Bojovic iz Arilja

Centar za obuku je osposobljen za obavljanje poslova obuke pilota paraglajdera, preobuke tandem pilota i obuke insruktora paraglajding-a.
Our LinkedIn page Our Instagram page Our youtube canal Our main facebook page Contact Us via WhatsApp apllication Write Us over your Viber account Call Us via traditional mobile call
NE USTRUCAVAJTE SE,
DA POSTAVITE BILO KOJE PITANJE!!!

And what is your question?
NE POSTOJI GLUPO PITANJE,
POSTOJI SAMO GLUP ODGOVOR ...

And what is your question?
Copyright © 2011 - 2022 by
Sportsko drustvo "Ekstremni sportovi"
Svetog Ahilija 20, 31230 Arilje, Republika SrbijaPIB: 105861862
All Rights Reserved