Poštovani klijenti, poslovni saradnici i potencijalni korisnici naših usluga, zadovoljstvo nam je da Vam se predstavimo i u okviru naše internet prezentacije!

Naša firma, T.R.K. Transport „Zapeta“, osnovana je 20.08.1999. godine.

Firmu je osnovala i već skoro 20 godina uspešno vodi porodica Mačar iz Beograda.

Godine poslovanja koje se nalaze iza nas, a sa ponosom to ističemo, obeležene su našim trudom i zalaganjem, sistematičnim pristupom tržištu i razvojem poslovne strategije sa željom ka usavršavanju naših znanja i sposobnosti, kako bi postigli i održali jednu od vodećih pozicija u domenu našeg poslovanja.

U sastavu naših delatnosti, želimo da Vam predstavimo usluge organizacije prevoza putnika:

Odabirom odgovarajućeg vozila, profesionalno i kvalitetno, organizujemo prevoz putnika za sve Vaše poslovne ili privatne potrebe, kao sto su: MORA, PLANINE, JEZERA, BANJE, KONCERTI, AVIO TRANSFER, ŠOPING TURE, SVADBENA VESELJA, IZLETI, OBILASCI, PEĆINE, VODOPADI, MANASTIRI, ETNO TURIZAM, KONGRESNI TURIZAM, RAZNE MANIFESTACIJE…

   Kada najpre moze da se organizuje moj tandem let - Nezaboravna avantura za ceo odmor?

   Ako su vremenski uslovi za bezbedno letenje. Mi mozemo da ga organizujemo do 3 sata, 365 dana u godini :) Letenje je nas posao :)

 

   Koliko traje let i koliko vremena da odvojimo za avanturu?

   Sam let traje 10-15 minuta, priprema tj. brza obuka putnika za radnje pri poletanju, u letu i sletanju 5-10 minuta a povratak na tacku poletanja od 0 do 30 minuta (zavisno gde sletimo)

 

   Kako i gde da se nadjemo?

   Tacka okupljanja je poletiste a ako niste u mogucnosti da dodjete na poletiste organizovacemo prevoz za Vas.

 

   Postoji li mogucnost da za nas organizujete i transport sa Zlatibora odnosno naseg apartmana?
   Apsolutno, mi uvek izlazimo svakom posetiocu Zlatibor-a u susret ...

 

   Dobijam li snimak leta?

   Apsolutno, kod nas uz lat dobijate i HD Video snimak, 10% popusta u palacinkarnici Feniks jezero, certifikat i privezak za uspomenu :)

 

   Da li je moguce koristiti popust?
   Apsolutno odobravamo dodatnih 10% popusta na let bez snimka tj. kamere. A imamo i program Vaucer koji omogucava 20% popusta, ali moze da se koristi 30 dana po kupovini i nema vremenskog perioda do kada mora da se iskorisit. Boze zdravlja i vidimo se za 10 godina :)

 

   Kada ce moj let biti organizovan?

   U zavisnosti od Vaseg vremena za odmor na Zlatiboru. Mi cemo pogledati vremensku prognozu i izabrati najsigurnije uslove za letenje :)

 

  Gde cemo se sastati?

  Uobicajeno mesto sastanka je poletiste: Volovi, Vojska ili Gradina. A takodje, i na putu npr.: Benzinska pumpa ili Farma. A po potrebi saljemo tacnu lokaciju na Viber ili Whats app.

 

  Kako mogu da platim za tandem let?

  Mi smo slobodni kao ptica :) Placanje moze biti na sledece nacine: Na nas bankovni racun, Posredstvom payPAL-a, Posredstvom vase kreditne kartice i gotovinom posle leta  (mi cemo preuzeti obavezu da setnje do poste i uplate na racun) ...

 

   Dodatne aktivnosti?

   Dodatne aktivnosti su sa sledecim opisom:

  • Strelicarstvo - Organizuje se na poltistu sa rekreativnim lukom, strelama i fiksnom metom. 2 coveka u vremenu od 1 casa dele 1 luk, 10 strela i jednu fiksnu metu.
  • Kajaking - Kajaci su gumeni na naduvavanje i organizuje se na Ribnickom jezeru. Kajak je za do dve osobe i ukupne nosivosti 200 kg. Vreme provedeno na vodi u kajaku je do 1 casa. Za pripremnu kajaka nam je potrebno 30 minuta od dolaska na jezero.
  • Quad -
  • Paraglajding mentorska obuka - Je program za osobe koji zele da prodju uvodni deo samostalnog paraglajding letenja i odnosi se na dnevnu ili dvodnevnu obuku koja se sastoji od kontrukcije paraglajdera, teorije letenja, obuke na zemlji i eventualno malim prvim samostalnim letovima do 10 metara visinske razlike ...
TANDEM LET NA ZLATIBOR-U
Tandem let  je  sa certifikovanim pilotima od strane Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, osnovnim osiguranjem, lekarskim uverenjem pilota i  certifikovanom opremom. Trajanje leta je 10-15 minuta, brza obuka putnika do 10 minuta i povratak na poletiste do 30 minuta.

UKLJUCENO U TANDEM LET: GoPRO VIDEO snimak, 10% popusta u palacinkarnici Feniks Jezero, Ulaznica u EL Paso city, Poklon privezak, certifikat o tandem letu na Zlatiboru i sav neophodan retransport od sletista do tacke poletanja.
U TANDEM LET NIJE UKLJUCEN DOLAZAK DO TACKE POLETANJA
VISE O TANDEM LETU
Broj osoba po programu Cena po osobi i brzoj akciji
1 - 2 osobe 80 eura
3 - 4 osobe 75 eura
5 - 6 osoba 70 eura
TANDEM LET + STRELICARSTVO NA ZLATIBOR-U
Organizuje se na poltistu sa rekreativnim lukom, strelama i fiksnom metom. 2 coveka u vremenu od 1 casa dele
1 luk, 10 strela i jednu fiksnu metu.
VISE O PROGRAMU I AKCIJI
Broj osoba po programu Cena po osobi i brzoj akciji
1 - 2 osobe 92 eura
3 - 4 osobe 84.5 eura
5 - 6 osoba 77 eura
TANDEM LET + KAJAKING NA RIBNICI - ZLATIBOR
Kajaci su gumeni na naduvavanje i organizuje se na Ribnickom jezeru. Kajak je za do dve osobe i ukupne nosivosti 200 kg. Vreme provedeno na vodi u kajaku je do 1 casa. Za pripremnu kajaka nam je potrebno 30 minuta od dolaska na jezero.
VISE O PROGRAMU I AKCIJI
Broj osoba po programu Cena po osobi i brzoj akciji
1 - 2 osobe 95 eura
3 - 4 osobe 87.5 eura
5 - 6 osoba 80 eura
PARAGLAJDING MENTORSKA PRIVATNA OBUKA (1 - 2 DANA)
Je program za osobe koji zele da prodju uvodni deo samostalnog paraglajding letenja i odnosi se na dnevnu ili dvodnevnu obuku koja se sastoji od kontrukcije paraglajdera, teorije letenja, obuke na zemlji i eventualno malim prvim samostalnim letovima do 10 metara visinske razlike ...
VISE O PROGRAMU I AKCIJI
Broj osoba u programu JEDNODNEVNA DVODNEVNA
1 osoba 80 EURA 120 EURA
2 osobe 120 EURA 180 EURA
3 osobe 160 EURA 300 EURA
4 osobe 200 EURA 360 EURA
TEAM BUILDING - TANDEM LET + AIRSOFT IGRA NA ZLATIBOR-U
Organizuje se na  airsoft poligonu i  za parrn broj osoba u privatnoj igri 1 na 1  u trajanju od  1 casa.
Broj osoba u programu UKUPNA CENA
2 OSOBE 200 EURA
4 OSOBE 380 EURA
6 OSOBA 540 EURA
VISE O PROGRAMU I AKCIJI
TANDEM LET + RENTA KVADA NA ZLATIBOR-U
Broj osoba u programu Cena po osobi i brzoj akciji
1 - 2 osobe 160 EURA
3 - 4 osobe 150 EURA
5 - 6 osoba 140 EURA
VISE O PROGRAMU I AKCIJI
PLAN PO NUMERICKOJ PROGNOZI MOZE DA SE RAZLIKUJE OD REALNIH USLOVA ILI LOSE AZURIRANJA PODATAKA. KONTAKTIRAJTE NAS PA CEMO MI PREUZETI OBAVEZU DA VAM JAVLJAMO LICNO SVE RELEVANTNE PODATKE O VASEM TANDEM LETU.
Na Zlatiboru smo od:
, do dana:
Copyright © 2011 - 2022 by
Sport Union "Extreme sports"
Saint Ahilie 20, 31230 Arilje, Republic of Serbia,
VAT ID: 105861862
All Rights Reserved