Turistička organizacija "Zlatibor" je osnovana 1995. godine, a naslednik je Turističkog saveza Opštine Čajetina. Sedište TOZ-a je na Zlatiboru. Osnovne delatnosti organizacije su unapređenje i promocija turizma Zlatibora, podsticanje izgradnje turističke infrastrukture i uređenje prostora, organizovanje i učešće u turističkim i drugim manifestacijama i skupovima, kao i druge aktivnosti koje su neposredno vezane za turizam.

Turistička organizacija nastoji da javnosti što bolje prezentuje turističku ponudu Zlatibora, tako da se najveći deo napora usmerava na izradu pisanih i audio-vizuelnih sredstava koje distribuira na samom Zlatiboru, kao i na raznim prezentacijama u zemlji i inostranstvu. Takođe, ova organizacija nastoji da poboljša kvalitet turističkog proizvoda Zlatibora i stalno radi na poboljšanju svih faktora koji mogu imati uticaja na njega. Poslednjih godina dosta je učinjeno na razvoju turističkih mikro destinacija tako da se već u blizini svih turističkih atrakcija razvija i seoski turizam. Za goste Zlatibora se svakodnevno organizuju i veoma kvalitetni izleti u pratnji stručnih turističkih vodiča.

Turistička organizacija "Zlatibor" spada u red najuspešnijih turističkih organizacija u Srbiji, što potvrđuju mnogobrojne prestižne nagrade dobijene od eminentnih institucija iz oblasti turizma i privrede.

O uspešnom radu Turističke organizacije "Zlatibor" govori i broj od preko dvesta pedeset hiljada posetilaca koji ostvare preko milion noćenja godišnje. Pošto brinemo o našim posetiocima i njihovom mišljenju, oni mogu dostaviti svoje predloge i sugestije u poštansko-turističko sanduče u obliku bora koje se nalazi u centru Zlatibora, ili na adresu TOZ-a, a najkompletnije informacije o primedbama i sugestijama gostiju dobijamo preko anketa koje se mogu popuniti na desetak mesta na Zlatiboru. Obrađeni poda ci sa istaknutim željama gostiju se prosleđuju nadležnim ustanovama i institucijama kako bi preduzele mere da Zlatibor postane još atraktivnija i zanimljivija turistička destinacija, i opravda očekivanja brojnih turista koji se za Zlatibor i njegove prirodne lepote emotivno vežu i postanu stalni gosti naše planinske lepotice.
TURISTIČKA ORGANIZACIJA ZLATIBOR
Adresa: Miladina Pećinara 2, 31315 Zlatibor
Telefon: +381 (0) 31 841 646, +381 (0) 31 848 015, +381 (0) 31 848 415
E-mail: zlatibor@zlatibor.org.rs
E-mail: info@zlatibor.org.rs
Info centar: +381 31 845 103

   Kada najpre moze da se organizuje moj tandem let - Nezaboravna avantura za ceo odmor?

   Ako su vremenski uslovi za bezbedno letenje. Mi mozemo da ga organizujemo do 3 sata, 365 dana u godini :) Letenje je nas posao :)

 

   Koliko traje let i koliko vremena da odvojimo za avanturu?

   Sam let traje 10-15 minuta, priprema tj. brza obuka putnika za radnje pri poletanju, u letu i sletanju 5-10 minuta a povratak na tacku poletanja od 0 do 30 minuta (zavisno gde sletimo)

 

   Kako i gde da se nadjemo?

   Tacka okupljanja je poletiste a ako niste u mogucnosti da dodjete na poletiste organizovacemo prevoz za Vas.

 

   Postoji li mogucnost da za nas organizujete i transport sa Zlatibora odnosno naseg apartmana?
   Apsolutno, mi uvek izlazimo svakom posetiocu Zlatibor-a u susret ...

 

   Dobijam li snimak leta?

   Apsolutno, kod nas uz lat dobijate i HD Video snimak, 10% popusta u palacinkarnici Feniks jezero, certifikat i privezak za uspomenu :)

 

   Da li je moguce koristiti popust?
   Apsolutno odobravamo dodatnih 10% popusta na let bez snimka tj. kamere. A imamo i program Vaucer koji omogucava 20% popusta, ali moze da se koristi 30 dana po kupovini i nema vremenskog perioda do kada mora da se iskorisit. Boze zdravlja i vidimo se za 10 godina :)

 

   Kada ce moj let biti organizovan?

   U zavisnosti od Vaseg vremena za odmor na Zlatiboru. Mi cemo pogledati vremensku prognozu i izabrati najsigurnije uslove za letenje :)

 

  Gde cemo se sastati?

  Uobicajeno mesto sastanka je poletiste: Volovi, Vojska ili Gradina. A takodje, i na putu npr.: Benzinska pumpa ili Farma. A po potrebi saljemo tacnu lokaciju na Viber ili Whats app.

 

  Kako mogu da platim za tandem let?

  Mi smo slobodni kao ptica :) Placanje moze biti na sledece nacine: Na nas bankovni racun, Posredstvom payPAL-a, Posredstvom vase kreditne kartice i gotovinom posle leta  (mi cemo preuzeti obavezu da setnje do poste i uplate na racun) ...

 

   Dodatne aktivnosti?

   Dodatne aktivnosti su sa sledecim opisom:

  • Strelicarstvo - Organizuje se na poltistu sa rekreativnim lukom, strelama i fiksnom metom. 2 coveka u vremenu od 1 casa dele 1 luk, 10 strela i jednu fiksnu metu.
  • Kajaking - Kajaci su gumeni na naduvavanje i organizuje se na Ribnickom jezeru. Kajak je za do dve osobe i ukupne nosivosti 200 kg. Vreme provedeno na vodi u kajaku je do 1 casa. Za pripremnu kajaka nam je potrebno 30 minuta od dolaska na jezero.
  • Quad -
  • Paraglajding mentorska obuka - Je program za osobe koji zele da prodju uvodni deo samostalnog paraglajding letenja i odnosi se na dnevnu ili dvodnevnu obuku koja se sastoji od kontrukcije paraglajdera, teorije letenja, obuke na zemlji i eventualno malim prvim samostalnim letovima do 10 metara visinske razlike ...
TANDEM LET NA ZLATIBOR-U
Tandem let  je  sa certifikovanim pilotima od strane Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, osnovnim osiguranjem, lekarskim uverenjem pilota i  certifikovanom opremom. Trajanje leta je 10-15 minuta, brza obuka putnika do 10 minuta i povratak na poletiste do 30 minuta.

UKLJUCENO U TANDEM LET: GoPRO VIDEO snimak, 10% popusta u palacinkarnici Feniks Jezero, Ulaznica u EL Paso city, Poklon privezak, certifikat o tandem letu na Zlatiboru i sav neophodan retransport od sletista do tacke poletanja.
U TANDEM LET NIJE UKLJUCEN DOLAZAK DO TACKE POLETANJA
VISE O TANDEM LETU
Broj osoba po programu Cena po osobi i brzoj akciji
1 - 2 osobe 80 eura
3 - 4 osobe 75 eura
5 - 6 osoba 70 eura
TANDEM LET + STRELICARSTVO NA ZLATIBOR-U
Organizuje se na poltistu sa rekreativnim lukom, strelama i fiksnom metom. 2 coveka u vremenu od 1 casa dele
1 luk, 10 strela i jednu fiksnu metu.
VISE O PROGRAMU I AKCIJI
Broj osoba po programu Cena po osobi i brzoj akciji
1 - 2 osobe 92 eura
3 - 4 osobe 84.5 eura
5 - 6 osoba 77 eura
TANDEM LET + KAJAKING NA RIBNICI - ZLATIBOR
Kajaci su gumeni na naduvavanje i organizuje se na Ribnickom jezeru. Kajak je za do dve osobe i ukupne nosivosti 200 kg. Vreme provedeno na vodi u kajaku je do 1 casa. Za pripremnu kajaka nam je potrebno 30 minuta od dolaska na jezero.
VISE O PROGRAMU I AKCIJI
Broj osoba po programu Cena po osobi i brzoj akciji
1 - 2 osobe 95 eura
3 - 4 osobe 87.5 eura
5 - 6 osoba 80 eura
PARAGLAJDING MENTORSKA PRIVATNA OBUKA (1 - 2 DANA)
Je program za osobe koji zele da prodju uvodni deo samostalnog paraglajding letenja i odnosi se na dnevnu ili dvodnevnu obuku koja se sastoji od kontrukcije paraglajdera, teorije letenja, obuke na zemlji i eventualno malim prvim samostalnim letovima do 10 metara visinske razlike ...
VISE O PROGRAMU I AKCIJI
Broj osoba u programu JEDNODNEVNA DVODNEVNA
1 osoba 80 EURA 120 EURA
2 osobe 120 EURA 180 EURA
3 osobe 160 EURA 300 EURA
4 osobe 200 EURA 360 EURA
TEAM BUILDING - TANDEM LET + AIRSOFT IGRA NA ZLATIBOR-U
Organizuje se na  airsoft poligonu i  za parrn broj osoba u privatnoj igri 1 na 1  u trajanju od  1 casa.
Broj osoba u programu UKUPNA CENA
2 OSOBE 200 EURA
4 OSOBE 380 EURA
6 OSOBA 540 EURA
PLAN PO NUMERICKOJ PROGNOZI MOZE DA SE RAZLIKUJE OD REALNIH USLOVA ILI LOSE AZURIRANJA PODATAKA. KONTAKTIRAJTE NAS PA CEMO MI PREUZETI OBAVEZU DA VAM JAVLJAMO LICNO SVE RELEVANTNE PODATKE O VASEM TANDEM LETU.
Na Zlatiboru smo od:
, do dana:
Copyright © 2011 - 2022 by
Sport Union "Extreme sports"
Saint Ahilie 20, 31230 Arilje, Republic of Serbia,
VAT ID: 105861862
All Rights Reserved