CENOVNIK TANDEM LETOVA (po osobi) *4
za broj osoba
cena leta u Vase vreme *1
cena kao pokon vaucer *2

Tandem let

1 - 2 osobe
80 eura *3
64 eura *3
3 - 4 osobe
75 eura *3
60 eura *3
5 - 6 osobe
70 eura *3
56 eura *3
    Svi naši tandem letovi dolaze sa: GoPro video snimkom, 10% popusta u palacinkarnici Feniks jezero, Našim  priveskom, Zlatiborskim paraglajding tandem certifikatom i svim retransportom od sletišta nazad do poletišta. Za više informacija procitajte našu POSLOVNU POLITIKU.

*1 Znaci da ce tandem let biti organizovan u Vaše vreme. Naravno, ako su vremenski uslovi za letenje. Treba imati na umu da je današnja tehnologija vremenske prognoze relativno tacna 75% i to samo 3 dana unapred.
*2 Cena je kao vaucer poklon. Jedina razlika je u vremenu korišcenja Vašeg tandem leta. Sve što je ukljuceno u standardni let je takode ukljuceno i u vaucer sistem. Vaucer se može moristiti minimalno 30 dana posle kupovine i registracije.Kada podjete na akciju dovoljno je samo da ponesete vaucer sa QR kodom koji cete dobiti na email.
*3 Popust od 10 eura za ler bez GoPro kamere.
*4 Cena je u protivrednosti u RSD. Placanje posredstvom PayPal sistema je uvecano za proviziju PayPal-a (0.34 fiksna naknada + 3.4% PayPal taksa + 2% Prekogranicna taksa) Transfer sa PayPal naloga na naš tekuci je na strani našeg pravnog lica.
NAŠI TANDEM LETOVI I VAUCERI NISU VREMENSKI OGRANICENI.
TAKOĐE, LETIMO SVAKI DAN KADA SU USLOVI ZA LETENJE.
SA DOBRIM ZDRAVLJEM VIDIMO SE I ZA 10 GODINA.
JER SMO MI JEDINI PROFESIONALCI U SRBIJI !!!